Syk - igjen...

Jeg var til legen i dag. Igjen. 15 dager siden sist.

For 15 dager siden hadde jeg en luftveisinfeksjon som satt ved stemmebåndene. I dag har jeg en luftveisinfeksjon som sitter ved de øvre slimhinnene. Om det er positivt eller negativt at det har flyttet på seg vet jeg ikke. Orker ikke spørre om det en gang. Det positive er at det ikke er noen lyder på lungene som ikke skal være der.

I fire uker har jeg hatt en stemme som har virket som den vil,  hostet, omtrent kastet opp på grunn av hosten, vært slapp, ikke kunnet trene og tidvis vært skikkelig dårlig selskap.

Mirakelkuren for å bli frisk? Ikke stresse, ikke trene, ikke være kald, ikke sitte i trekk, sove masse. I det hele tatt ikke det mest optimale rett før eksamen.

Jeg er dritt lei av å være syk. Jeg er lei av å føle meg elendig, være våken om natten fordi jeg hoster, være redd for å holde Ottar våken fordi jeg hoster. Jeg er lei av å ikke være i form til å gjøre noe, til å ikke kunne dra på turer med Ottar fordi jeg blir kald. Jeg er lei av å bli sliten av å gjøre ting som jeg i utgangspunktet syns er kjekt.

Hvorfor er jeg så mye syk? Som de som har fulgt bloggen min det siste året vet, har jeg hatt kyssesyken. Jeg er frisk fra kyssesyken som et virus, men ikke fri fra kyssesyken i forhold til form, energi og immunforsvar. Jeg var egentlig en godhistorie som var i god form da jeg var frisk og egentlig ble ganske kjapt frisk, men plutselig var jeg ikke en så god historie likevel. Jeg har ikke kommet i form enda og jeg har vært syk nesten sammenhengende siden jeg ble frisk. Jeg var faktisk syk da jeg ble frisk. Jeg er dritt lei. Kan noen gi meg et bedre immunforsvar?

Én kommentar

Ingrid

15.nov.2009 kl.16:19

Uff, dette høres ikke bra ut Silje! Jeg har hatt litt av det samme gående etter at jeg hadde kyssesyken, et immunforsvar som svikter når det trengs, det er ikke bare bare å bli kvitt det svineriet der! Håper bare at du blir strålende frisk straks!! Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

hits