Juleønske

Da jeg var yngre kunne jeg skrive ønskelister i det vide og det brede. Det var alltid noe å ønske seg. Så masse forskjellig. Fremdeles skriver jeg ønskelister, men jeg klarer ikke lenger å skrive i det vide og det brede. Det er ikke så mye jeg føler jeg trenger lenger - selv om det sikkert er mye mer nytteting jeg unnlater nå enn det var på alle listene til sammen da jeg var yngre.

Ett av mine høyeste juleønsker i år - og også tidligere - er en ordentlig god venn, en bestevenn. En jeg kan ringe til og si at jeg har det vondt - eller bra. En jeg kan le med - og gråte med. En jeg kan se på skyene med, og som blir like fascinert som meg. En jeg kan gå tur med - eller bare sitte og se film. En som stiller opp når jeg trenger hjelp. En å gå på fest med, gå på kino med, ta bilder sammen med. En som bare med å se på meg kan se at jeg enten har det kjempebra, eller ikke fullt så bra. En å dra på ferie med, på shopping, på kafe.

Det kan høres ut som om jeg ikke er fornøyd med den beste vennen jeg har, men han er dessverre bare hjemme fire uker av gangen, og jeg har lyst på en bestevenn i tillegg til en kjæreste og samboer. En som ikke samtidig med å være bestevenn er kjæreste og samboer, men bare bestevenn.

3 kommentarer

Regine

08.nov.2009 kl.23:06

For et fint og ærlig innlegg. Innsåg kor heldig eg er.

Silje

09.nov.2009 kl.23:30

Vet du, en sånn ønsker jeg meg og. Èn dag kanskje jeg finner en og. Kanskje. Det er lov å drømme :)

Christine

16.nov.2009 kl.23:02

Det innlegget der er som tatt ut av hodet mitt!

Fint at jeg ikke er alene :-p

Skriv en ny kommentar

hits