Ett år

Helgen som var tilbrakte Ottar og jeg i Stavanger for å feire Ottars fars femtiårsdag. Med meksikansk mat og masse mennesker var det en vellykket fest.

Denne helgen for ett år siden så jeg de fire Die Hard filmene for første gang, jeg så filmen Burn After Reading på kino - hvilket var en dårlig film, men kjekk kinotur. Det var ett år siden jeg spilte Monopol hos Henning med Henning, Guro og Ottar. Det var ett år siden jeg ruslet med høye hæler fra Henning på Øya og opp på Byåsen.

I dag har jeg hatt kjæreste i ett år.

Siden sist 19.oktober har jeg vært kjæreste i ett år, vært samboer i syv måneder, kommet inn i en ny familie, fått noen ekstra besteforeldre (hvilket er kjekt siden jeg selv bare har en gjenlevende besteforelder).

Siden sist 19.oktober har jeg hatt kyssesyken, vært sykemeldt i mange måneder, vært forkjølet omtrent halvparten av tiden. Hatt urinveisinfeksjon minst fire ganger.

Siden sist 19.oktober har jeg lært å sette ekstra pris på de vennene jeg vet stiller opp, og ikke bry meg like mye med alle andre.

Siden sist 19.oktober har jeg erfart hva kroppen min tåler - og ikke tåler.

Siden sist 19.oktober har jeg vært i dåp til min yngste niese, vært på Roverkongress i Tromsø og besøkt min eldste kusine. Jeg har feiret ettårsdag i Oslo.

Siden sist 19.oktober har jeg vært på Preikestolen. På første nyttårsdag!

Siden sist 19.oktober har jeg blitt kjent i Stavanger, vært på Oljemuseet, prøvd en redningspølse, vært på VM i sandvolleyball.

Siden sist 19.oktober har jeg kommet på 2.plass i 1. divisjon i NM for janitsjarkorps. Jeg har blitt leder for en økonomikomite.

Siden sist 19.oktober har jeg måttet møte min frykt for hunder og for båter flere ganger. Og jeg begynner nesten å sette pris på den første tingen.

Siden sist 19.oktober har jeg lært mer om båter enn jeg klarer å huske, jeg har fått en sjømann i hus og jeg vet forskjell på supply og standby.

Siden sist 19.oktober har jeg begynt å sette pris på morgenånde, skitne boksere, oppvask som står og nattlige krangler om dynen for å sikre varme tær.

I dag har jeg hatt kjæreste i ett år.

2 kommentarer

Marthe

19.okt.2009 kl.21:28

Så koselig: ) Gratulerer med dagen!

Anne

19.okt.2009 kl.23:07

Og før neste 19.oktober skal du vere endå meir i Stavanger:) Gratulera med eittårsdagen!

Skriv en ny kommentar

hits