Sommerferie

Nå er jeg godt over halvveis i sommerferien, og må snart begynne å bestille billett hjem til Trondheim igjen. De siste ukene har jeg flere ganger tenkt på fornuftige ting å blogge om, men hver gang jeg har vært i nærheten av PC og internett har jeg glemt det helt bort.

Etter at jeg reiste fra Trondheim har jeg vært to turer på en uke hver, til Stavanger. Der var vi på VM i sandvolleyball, to båtturer (JA! JEG VAR I BÅT OVER LAAAANG TID), på Kvadrat, spist kuleis med den beste kjeksen jeg har smakt på lenge.Fått omvisning i det store huset til "farmor", besøkt "mormor og morfar" og hilst på en litt vel innpåsliten svane.
Til nå i juli har jeg jobbet en del, men i helgen var vi på camping i Oslo. Turen til Oslo gikk med tog og telt i hånden, hjem igjen fløy jeg, uten telt fra Gardermoen (teltet ligger i campingvognen til mamma og pappa). Fredag og lørdag ruslet vi rundt i byen og spiste skikkelig dårlig mat på Friday's på fredag og utrolig mat på Beach Club til lunsj lørdag. Da mamma og pappa kom på lørdag kjørte vi til Gisle og besøkte grunnen til at vi var i Oslo - Amalie ble ett på søndag. På søndag ble bursdagen behørig feiret med grillmat og sjokoladekake på søndag. Før besøket var vi i Vigelandsparken og så på alle statuene og blomstene. Etter besøket var det minigolf på Ekeberg - Ottar skulle knuse meg og pappa, men ble selv knust!

Dagene fremover skal gå med til jobb, jobb og atter jobb. Det kan nesten se ut som at jeg har flyttet inn der borte. Men skal likevel få tid til å slikke sol når den viser seg og se andre mennesker. Og når dagene på jobb er over og jeg kommer til Trondheim igjen skal jeg begynne på litt fordypning i nordisk! Jeg skal ta norrønt og språklig variasjon og endring i tillett til innføring i kristendommen (for å bli ferdig med religionen i løpet av tredje året mitt..

2 kommentarer

Ottar

15.jul.2009 kl.21:38

Hadde det ikke vert for to av hulene hadde jeg vunnet suverent. Det var en fin tur til Oslo

Silje

17.jul.2009 kl.21:12

SV: Tusen takk for det, er vel leeenge siden du har sett meg nå ja.. ;D

Skriv en ny kommentar

hits