Tidlig på bursdagen

Nå har jeg bursdag! Og jeg er våken, men jeg burde sovet. Til nå på bursdagen har jeg ligget under dynen, sett på Ottar sovne også stått opp igjen. Skal straks legge meg under dynen igjen. Men hvorfor ikke nytte tiden der jeg ikke får sove til noe fornuftig som blogging.

Oppdatering på sykdomsfronten: Jeg har ikke kyssesyken lenger! Hvilket er kjempebra! Blodprøvetid er ferdig og nå er det bare restitusjon og sånt frem til jeg er på 100 igjen. Men det høres ikke ut som jeg er frisk, sviktende stemme, hard hoste og tungpustethet har gjort at jeg virker sykere nå - og føler meg sykere - enn jeg har gjort på flere uker.

Om hard hoste kan jeg si at det er såpass mye lyd at Ottar nå faktisk har på seg hørselsvernet han bruker på skytebanen - for å sove! Det er ganske ille - så når solen har stått opp igjen og jeg har sovet litt er det tid for en tur på apoteket etter hostesaft.

Dagen feires forøvrig rolig i Dalheimslyngen med noen "visitter" - ei venninne kommer innom i tretiden med kake, mens ei anna kommer et par timer senere - forhåpentligvis kan jeg servere kjeks som jeg fikk i posten fra mamma. Ikke ferdiglagede - jeg må lage dem selv.

Nei, nå lokker sengen - krysser fingrene for at jeg sovner kjapt og får sove en stund. Når jeg våkner (les: når Ottar våkner) får jeg gave! :-D Det blir bra. Også skal jeg åpne konvolutt fra mamma og pappa, og en stooor pakke fra Kjetil i Bispehaugen.

Nattnatt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits