Upcoming birthday

For ti dager siden hadde mamma bursdag og det er ti dager til min bursdag. Egentlig skulle bursdagen feires med en real eksamen, og en real eksamen til dagen etter. Men nå, takket være sykdom, har jeg ingen eksamener i vår.. Det vil si at jeg må utsette utdanningen ett semester.

Men jeg kan ikke gjøre annet enn å se på dette med et positivt blikk - som dere kunne lese i går har jeg hatt sommerferie siden påske. En annen positiv ting - jeg kan faktisk ha bursdag på bursdagen min. Bursdagen skal ikke feires på dagen, siden jeg har innsett at eksamenstiden er dårlig festtid, men jeg kan nyte dagen for meg selv.

I stedet for å sitte i en hall med mange andre mennesker og slite over en oppgave om Midtøstens religioner kan jeg sove lenge og spise kake - i stedet for å lese videre på religionssystematikk kan jeg slappe av med en dårlig film. I stedet for å spise en dårlig middag på skolen kan jeg forhåpentligvis spise en god middag på terrassen. Jeg kan forhåpningsfull gå tur til postkassen - og forhåpentligvis plukke opp maaaaange kort.

I stedet for å bruke dagen i en slitt joggebukse kan jeg ta på meg en fin kjole og synge bursdagssangen til meg selv. I stedet for å ikke se kjæresten min, fordi jeg sitter fast i eksamenslokalet og på lesesalen, kan jeg gi ham masse oppmerksomhet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits