Butikktur

Jeg har endelig funnet trikset for å sove godt om natten. La være å svelge, og stå opp ca hver annen time for å drikke så halsen ikke tørker helt bort. Det gjør dritvondt, men jeg sover himla godt de timene jeg sover om gangen. Også får jeg sove lenger om morgenen, og det er jo ikke å forakte heller.

I dag måtte jeg en tur på apoteket, som ligger på Voll/Moholt. For å komme meg dit må jeg enten rusle i en evighet (siden jeg ikke har lov å gå fort eller sykle) eller stresse med buss. Selv om jeg i utgangspunktet er glad i bussen blir jeg særdeles sliten av det for tiden. Med dette i tankene planla jeg i går kveld å høre med Guro C. om hun kunne kjøre meg en tur, men de var reist til Sandnes, av alle ting å gjøre akkurat nå. Da kom jeg på at Solfrid i Bispehaugen på mandag sa at om det var noe hun kunne gjøre for meg måtte jeg bare ta kontakt. Så jeg sendte en melding. Og jaggu passet det for henne. Så jeg fikk meg en biltur - hentet på døren - til apoteket og butikken og handlet det nødvendigste. Solfrid fikk til og med gjort noe fornuftig, sjekket priser på mat for helgens TUK-samling i regi av Bispehaugen.
Som dere skjønner har jeg rett og slett vært på stor utflukt i dag, og det var ganske digg, for ute skinner solen og det er ganske så varmt.

Da jeg kom hjem fra butikken ventet en dusj. Så nå er jeg rett og slett ganske fresh, ren og pen og har til og med litt godlukt på. Akkurat nå er formen ganske bra,  men ser for meg at jeg kan bli veldig sliten i kveld. Men det tar jeg som det kommer. Nå nyter jeg TV'en og litt strikketøy.

Én kommentar

Anne

24.apr.2009 kl.14:28

Bra du har mange gode hjelparar der oppe i Trondheim:)

Skriv en ny kommentar

hits