Leilighet

Nå er det i boks, jeg blir samboende til høsten! Kontrakten er underskrevet, depositumskonto er snart i boks og hjelp til flytting er avtalt med venner. Enda en sokkelleilighet, men denne har store vinduer og lyse vegger! Også er den enda mer i gokk enn jeg er nå.. Nå bor jeg på Angelltrøa, den "nye" leiligheten ligger på Jakobsli. Men den ligger nært Dragvoll, Torbjørn og Guro og Lars Martin og Silje. Det går busser ganske nært, og det går buss til IKEA! Det blir bra.

Jeg gleder meg masse, men gruer meg også. Ottar skal begynne å jobbe.. Og det kan bety lange perioder alene. Noe som er litt skummelt, for jeg er så husredd! Men jeg blir vel vant med det også. Til slutt.

I høst måtte jeg kjøpe noe møbler, en stålampe, et skap som henger på veggen og et litt større skap som står på gulvet. Trikset med disse møblene er at de alle er røde! Veggene i stuen har et rosaskjær, og Ottar syns visst ikke så mye en rød stue. Så da blir det rødt soverom! :-D Hehe.. Og blått i stuen (måtte inngå en liten avtale i fargevalg, siden Ottar har en ting for marineblått og jeg tydeligvis en ting for rødt.).

Når møbler og annet er på plass i mai kommer det bilder! :D

Én kommentar

Anna Kristine

04.mar.2009 kl.13:53

Åjåjåj, kor spennanes! Gratulerer ;o) Gle mæ te å få sjå bilda

Skriv en ny kommentar

hits