Juleferie

Det er fem dager til jul, alle gavene er i boks (sånn ca) og kaker er bakt, men hvor blir julestemningen av? Jeg var på juleavslutning/julebord med Arbeidssenteret i dag, masse julesanger og greier, senere i kveld så jeg Beat for beat, masse julesanger - fremdeles ingen julestemning! 

Juleferie vil si at jeg er hos "min mor og de" (som forøvrig mest sannsynlig er et trekk som stammer fra norrønt - hvor de evt ville sagt þær moðir - eller noe sånt). Og det er ganske hardt. Jeg har nemlig et problem, som jeg vet i hvertfall Ottar også har, når jeg åpner kjøleskapet for å se hva jeg skal ha på skiven ser jeg et fullt kjøleskap! Et FULLT kjøleskap. Er dere klar over hvor vanskelig det er å velge pålegg når kjøleskapet er fullt, for noen som er vant med maks to pålegg (og da er gjerne det ene ganske røtent)? Det er supervanskelig. Så i det store og hele ender det med at jeg spiser det samme på skiven hele tiden, fordi jeg ikke "tør" fundere på hva resten i kjøleskapet er.. Er det flere enn meg som ser problemet - rekk opp hånden!

Ellers består juleferien i år av å jobbe, late som jeg slapper av og juleselskaper.. (Og tur til Stavanger for nyttårsfeiring! :))

 

God jul!

Én kommentar

Charlotte

20.des.2008 kl.21:58

Je rekker opp handa!Problemet er at jeg til og med sier til mamma at ho må kjøpe sånn og sånn, for det må vi ha til jul. Men så ender jeg med hvitost og skinke likevel.

Skriv en ny kommentar

hits