På tide med innlegg!

NÅ skal jeg skrive et innlegg.. for det begynner å bli lenge siden sist.. En av grunnene er eksamen, en annen grunn er legebesøk, store mengder smertestillende og en fin liten antibiotika-kur. Det er vilt kult det altså! Legebesøk og sånn, og det beste er at det ikke er i entall! Det var flere legebesøk på meg! Hurra!

Men nå har jeg jo litt å fortelle.. Jeg har gjennomført en eksamen sånn passe greit, med bekymrede blikk fra eksamensvakter, gjennomført en andre eksamen uten å ha lest skikkelig (satser på stryk ja!) og nå leser jeg til tredje eksamen. Og det er egentlig ganske godt, for nå er jeg ukonsentrert fordi jeg vil, ikke fordi jeg ikke klarer konsentrer meg.

I helgen var jeg på ett julebord, og innom ett annet. Først var jeg på vors med Bispehaugen (en bitteliten stund), så var jeg på julebord til NA2 ved Trondheim Fagskole ("nauthuene" som norsklæreren sier når hun snakker med maskinistene) også endte jeg til og med på deler av julebordet til Bispehaugen (sånn etter at de var ferdige å spise og sånn altså!). Alt var egentlig ganske så kjekt.

Julebordene var fredag.. Lørdag derimot var det duket for date med Henning.. som startet på datasalen på skolen.. for ja, vi var flinke og jobbet med vervet vi har tatt på oss. Vi skal nemlig være prosjektledere for NM2009 for Bispehaugen Ungdomskorps! Etter at vi hadde vært flinke gikk turen til Olavshallen og YLVISIII (Ylvis 3 for de som teller dårlig..). Det var supert! En date med Henning er å anbefale! (Min Henning altså, ikke speiderHenning..).

Søndag vasket jeg kjøkkenet, skrubbe komfyren! Den har ikke vært så ren på lenge! :D

Og ja.. Har jeg nevnt at jeg skal feire nyttår i Stavanger? Også skal jeg familieselskap! "Kjære Silje og Ottar..." JADA! Lykkeønskninger mottas med takk!

Én kommentar

Guro

09.des.2008 kl.14:36

du må hilse til ylvis neste gang du ser dem, både fra meg og Bendik! =)

Skriv en ny kommentar

hits