Litt av hvert, og litt eksamenslesing

Nå er tiden kommet. Tiden for eksamenslesing. Og jeg er ganske så flink. Tidvis er det faktisk ganske gøy. Når jeg får lese på nordiskpensum.. sånn som norrønt og sånt. Men det som ikke er like kjekt, det er hinduisme og sånn..  Jacobsen får det bare ikke interessant i det hele tatt.. Men det skal gå, det MÅ gå.
Ellers, for å koble ut fra lesing, målføreinndeling og konjunktiver har det vært spillkveld, kakebaking og kjoleshopping. Og ja, jeg har funnet en kjole! Jeg er kanskje ikke helt fornøyd, men den passer og er egentlig ganske fin. Det eneste man kan si er at det gjerne kunne vært mer farge, det så jeg etter, men denne her ble svart og hvit.. Jeg kommer aldri til å finne en fin kjole som passer som er farget. Menmen..

Slenger ved noen bilder, fra lesesal, fra seinkveld/tidlig natt etter rusling i regn (etter Are Kalvø)... Pluss et bilde etter hundebesøk.

dsc00355


dsc00368


dsc00369

Jeg fikk krøller av å gå i regnet, du bare ser det ikke så godt på dette bildet, selv om det var det jeg prøvde å ta bilde av! Og ja.. nesen ser ekstremt stor ut!

dsc00371

Her er vi hjemme fra Samfundsmøte med Are Kalvø forrige lørdag. Jepp, svarte øyne og døsulten, da ser man så vakre ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits