Vera

I dag har jeg bestemt meg for å fortelle om Vera. Hvem er Vera? Noen lurer, mens noen med en gang skjønner hva jeg snakker om. Spesielt om du bor i Trøndelag og var ute og ruslet i går ettermiddag/kveld vil du forstå det.
Jepp, Vera er en "storm". Det var i går meldt ekstremvær i Trøndelag. Det blåste og snødde. Det var sånn at jeg om jeg kunne sovet i en seng på skolen hadde jeg heller det, det var ikke veldig oppmuntrende å tenke på at jeg måtte gå hjem.. Men hjem kom jeg meg. God og nedsnødd.
Da jeg skulle på skolen i dag hadde jeg lært, jeg kledde meg opp med ulltøy, bukse, jakke, ullhals, hue, selbuvotter, og hetten på hodet (Ja! Jeg brukte hette!!). Og ja, jeg trengte det, jeg var i hvertfall veldig glad for bekledningen da jeg så de andre som ruslet til skolen uten å ha lært av gårsdagens tur hjem fra skolen.

"Menna" skulle egentlig på skitur på lørdag, uten damar å kånår, men da det ble meldt ekstremvær i går,  fant de ut at de måtte ta det med en gang. Bare for å kjenne på følelsen av å være mann. Å kjenne på at man er mann er visst ganske viktig, for de er egentlig noen tøfluser alle tre. Leke barsk og sånn. Viktig det. Jada. Nei.. de blir ikke barske... Men de kan få tro det! :) Så kan de være litt tøfluser igjen når de er ferdige å leke barske, og å leke barsk trengs nemlig ikke gjøres så lenge om gangen.. og det er egentlig likegreit..

Én kommentar

Charlotte

28.nov.2008 kl.23:38

Vera går i klassen min.

Skriv en ny kommentar

hits