Første helg i november

Vi er kommet til november, allerede! Det er en måned til eksamen. Jeg skal ha tre eksamener, i tre vidt forskjellige ting. En i hinduisme og buddhisme, en i språkhistorie, norrønt og dialektologi og en i filosofi og vitenskapsteorier. Språkhistorie/norrønt/dialektologi gleder jeg meg til, det er superspennende og jeg tror jeg skjønner det meste. Hinduisme og buddhisme er bare mye å få oversikt over, og ikke akkurat superspennende å lese om. Å oppleve det hadde vært kult, og få forklaringer og beskrivelser fra en som virkelig hadde peiling hadde vært så bra!

Helgen har vært bra. På fredag var jeg på opplæring hos Dyrebeskyttelsen, det var veldig kjekt! Mange katter å kose og prate med, mange dasser å vaske og masse mat å gi. Jeg var supertøff og tok hånden inn i buret til en katt som ikke var helt fornøyd "VÆR FORSIKTIG NÅR DERE STELLER!", hun som hadde opplæring med meg turde faktisk ikke gjøre det selv. Så ja, jeg er ganske så fornøyd med meg selv i dag.
    Etter kattestell var det buss og trikk til Ottar for å se film. En spionfilm.. Men den var lang og dyp.. Og det var kanskje ikke helt triks. Men så Angelina Jolie er med er visst alt bra. Har jeg lært. Jeg holdt meg våken hele filmen da! Det er jeg stolt av! I går var det innkjøp av våpenskap (ikke til meg nei.. men det er nok plass til meg i det), hundepass (å jada! Jeg med hundeskrekk var "hundevakt" i byen i går ettermiddag). Hunden er bitteliten, så det var ikke så fælt egentlig, bare litt kaldt. På kvelden var det pizza, Wii, film og Guitar hero, Wii og Guitar Hero har jeg aldri prøvd før, det var en opplevelse. Gøy.
    I dag stod jeg på en måte aldri opp, men har likevel fått lest litt og vært ute en tur. Og nå fikk jeg høre at jeg skal å se film hos Lars Martin. Det er jo greier det!


Oi! Ja! Jeg har kjøpt mikrobølgeovn!

2 kommentarer

Guro

03.nov.2008 kl.11:28

Hundeskrekken må du nok komme deg over. Og mikroen var fin!

Henning

03.nov.2008 kl.21:49

Wow! Skikkelig helg på deg!

Skriv en ny kommentar

hits