Handywoman

Jeg bor med to jenter. Vi er altså tre jenter som bor i lag. Man blir veldig handy av sånt. Jeg har også fått innspill om å legge ut bilde av meg selv. Så da får jeg vel gjøre det. Mitt viktigste poeng i denne bloggen i dag tror jeg vil være at man ikke er tapt bak en vogn selv om man ikke har lappen.. Og at man kan klare seg selv om man i utgangspunktet ikke har så mye peiling om det man holder på med, man lærer etterhvert!

Da jeg flyttet fra studentby til kjellerleiligheten her hadde jeg i utgangspunktet ikke bil før foreldrene til Trine Lise kom opp, så da tok jeg ansvar og flyttet med sykkel. Min boa flyttet ved hjelp av tog, jeg ved hjelp av sykkel! :) Så her kommer noen bilder tatt da jeg skulle flytte Billy-hyllen min:

Her er jeg ferdigpakket i gangen:

dscf3721


Og her er jeg klar for å sykle av sted!:

dscf3726

Dere kan tro det var artig å sykle over fartsdumper med en Billy-hylle i sekken!

I dag har jeg og Trine vært på IKEA! Vi gikk til og tok buss tilbake, med masse stasj! Vi var så flinke atte. Og da vi kom hjem igjen var det bygging av skohyller og oppsetting av lamper. Litt senere i dag måtte jeg løpe på butikken, lysstoffrøret på badet hadde røket! OH NO! Vi er ganske så handy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits