Ny leilighet

Nå er jeg på plass på nytt rom, i ny leilighet. En passe stor kjellerleilighet i et boligfelt. Og her er kaldt! Inne går vi med genser og ullabber også går vi ut på butikk o.l og må kle av oss på veien fordi det blir for varmt! Menmen, nok om DET.

Rommet mitt! Er bittelite og halve rommet består av en seng (ok, kanskje litt mindre enn halve, men ikke langt i fra!), en liten skrivepult, en Billy bokhylle som er overfull, to lag med bøker i hver hylle, en CD-hylle med CD'er, DVD'er og bøker. Nattbordet mitt er her og fungerer som lagringsplass av korps og klarinettrelaterte ting. Men de tingene jeg er mest fornøyd med er det store røde skapet mitt som brukes til oppbevaring av pynteting, skolebøker og spill. Det er skikkelig fint, det skapet! Også mitt andre røde skap. Det er et skap som henger på veggen og er formet som en gammel grafisk C på hodet. Der er det sånne småting som ikke passer andre steder. Og det er kjempekult! Og når jeg i tillegg har røde gardiner er jo alt bra :) (Det blir et sånt romantisk lys gjennom røde gardiner om morgenen).

Det beste med det store røde skapet er at jeg slapp å sette det opp på egen hånd. Jeg fikk en tidligere bloggnevnt kar til å hjelpe meg. Det var triks altså! Det er mye gøyere å se på andre jobbe enn å kave selv. :) Her er litt bilder fra skapbygging:

dsc0037dsc0045


dsc0055

Bilde av skapet ferdig har jeg ikke..for kameraet ble plassert i gangen etter denne fotosessionen, og der ble det til nå, når jeg måtte legge bilder inn på pc'en.. Men det kommer nok!

Moralen er: Gutter i rosa skjorter må brukes til slik, for å bevise at de faktisk er mannemanner og ikke rosa-manner. :)

2 kommentarer

Sol

16.aug.2008 kl.16:47

"Moralen er: Gutter i rosa skjorter må brukes til slik, for å bevise at de faktisk er mannemanner og ikke rosa-manner. :)"Ahahah. Sweetness! :D

Charlotte

19.aug.2008 kl.01:43

Fantastisk, Silje! Faktisk får jeg en snekker på besøk i morgen for å skru opp hyller og diverse ikea-materiale for meg :)

Skriv en ny kommentar

hits