Frekhaug

I dag har jeg vært på rundtur på Frekhaug, det vil si at jeg var innom Rema1000, Kiwi og Trend(Skruen). Samtidig klarte jeg å gløtte innom bakeriet og så kjapt inn på en sånn "interiør"butikk. Det var da jeg kunne konstantere at jeg ikke akkurat savner tettstedet Frekhaug. Samtidig som jeg konstanterte dette gikk det opp for meg hvorfor en del mennesker flytter vekk så fort som mulig, mens noen blir for alltid. Det er ikke alltid veldig inkluderende, og når man bor i området skal man like en ting, i hvert fall om man skal holde seg til butikkene her. "Interiør"butikken er så rosa og pusete at jeg får vondt inni meg, og hver gang jeg spør om noe litt spesielt (ikke akkurat spesielt i mitt hode) så er svaret som oftest nei.

Jeg liker ikke å si det, men jeg liker meg faktisk bedre i byen, og jeg ser ikke på meg selv som ei byjenta akkurat. Men hvorfor liker jeg meg bedre i byen? Jo, fordi det faktisk er forskjell fra butikk til butikk. Det er forskjell på folka man møter og ingen ser rart på en fordi en har litt "sære" interesser og leker. Eller som meg som nei, ikke er med i indremisjonen og henger på bedehuset og nei, ikke går på rotbløyte hver helg.

Nå har jeg hørt veldig negativ ut, og om Frekhaug er jeg sikker i min sak. Jeg vil aldri mer bor her og jeg vil aldri jobbe på skolene i Meland. Men ferier, som nå, er greit.. Da kan jeg sitte i hagen på Fosse og lese bøker eller gå tur over Fosse og Sagstad. For det er fine steder det, og det savner jeg når jeg rusler oppover i Estenstadmarka. Men altså bare for feri.e

Én kommentar

Regine

24.jun.2008 kl.19:56

Litt negativitet altså! Jaja...Frekhaug er et av de mest inkluderende stedene i verden, det gjelder bare å ville bli inkludert. Eg ble inkludert, og det kan du og bli om du vil! Men eg og liker meg best i byen, bare så det er sagt :)

Skriv en ny kommentar

hits