Litt av hvert og navn og sånn

Andre semester på NTNU er snart over! Helt utrolig rart hvor fort tiden går! Jeg føler jeg nettopp reiste opp etter jul, men neida, jeg har faktisk vært på Fosse og på avlastingen mellom jul og nå, for påske har vært mellom! Mye rart har skjedd. Jeg har stått på telemark (prøvd i hvertfall), sånn halvveis lært å leke med flower/devilsticks. Fått kjæreste har jeg til og med klart! Sittet i evalueringsmøter med forelesere, nytt utsikten fra festningen i solnedgang.
Ikke minst har jeg prestert å få meg et ekstra navn, å bare ha to navn med tilsammen ti bokstaver var tydeligvis ikke nok så jeg la til et navn med ni bokstaver, sånn at jeg akkurat ikke har doblet navnet mitt. Navnet jeg har lagt til er nemlig mamma sitt pikenavn; Birkeland. Så nå heter jeg altså Silje Birkeland Kolås, så lenge man husker å presse B'en inn mellom Silje og Kolås er jeg fornøyd, for det tar stor plass altså!
       Jeg har hatt min første, nok ikke den siste, hjemmeeksamen. Der jeg var særdeles fornøyd med oppgaveteksten og fikk skrive om Jon Fosse, som er en kjerneforfatter (kjenner han ikke,så kan jo ikke akkurat si at han er en kjernekar). I lag med Henning har jeg sett en grønn oppnedmann! Tenk det! Oppnedmann faktisk, og den var grønn! Familien (slekten) økes til sommeren (det er ikke min fortjeneste altså!) Og det blir morsomt. At slekten forøkes har vel skjedd rimelig jevnlig siden før jeg ble født, siden min kusine presterte å få barn før jeg ble født, og etter det har det jo bare poppet ut unger konstant, men nå er det endelig ikke bare på mamma sin side det skjer. Min fetter (han verdens beste vet dere, som jeg skrev om i mai i fjor) har også klart kunststykket, et par år etter min kusine på samme side. Men uansett, til sommeren skjer det oppatt, denne gangen på østsiden av Oslo.

I ett år nå har jeg bodd i Vegamot, på Voll studentby, og spør du meg så holder ett år i studentby. Så til høsten blir jeg å finne på Angelltrøa, for førsta gang i mitt liv skal jeg bo i ett boligfelt! Det er ganske så utrolig. Det blir en rar opplevelse, og for første gang i mitt liv skal jeg ikke bo i nærheten av en gård.

Jeg har forresten funnet igjen gleden ved å være bak ei linse, noe som kan grunngis i at jeg liksom leser til eksamen nå, men uansett. Jeg har tatt en del bilder, og som vanlig er det bare sære ting som befinner seg foran linsen min, denne perioden har det vært blomster. Faktisk har jeg gått tur med Trine Lise for å ta bilder av blomster! Her kan dere få se et par av dem:

dsc0020

dsc0024

dsc0019

dsc0041

dsc0093

dsc0122


Det er også flere ting som fascinerer meg, sånn som for eksempel at det står parkering forbudt foran en dør som ikke er der!

dsc0129Også det hvordan barn setter fra seg lekene sine i sandkassen fascinerer et ungt lærersinn:

dsc0127


Sånn, nå har de som gidder fått et innblikk i min tilværelse i mitt andre semester på universitetet, mitt andre av ti.

Og sånn til sist kan jeg si hurra til meg selv på overtid! Jeg er 20!

Én kommentar

Birgitte

24.mai.2008 kl.23:13

Fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits