Bakermester Silje

I alle år har jeg trodd at genet som gir bakeevner har stoppet hos min bror, bakeren. Jeg har ikke helt hatt teken, eller jeg bare ikke har vært veldig ihuga baker fordi han er litegranne flink. Men etter at jeg kom til Trondheim har jeg skjønt at jeg kanskje kan noe, bare det at jeg ikke har vært i nærheten av min brors evner. Hvetebollene i høst skapte stor begeistring. Etter en lengre pause lagde jeg for noen dager siden rundstykker og skillingsboller (som skrevet om tidligere) og i går klesset jeg til med to brød. De smaker ganske greit, men skorpen er ikke helt på topp enda. Men som jeg har skjønt i flere år allerede: SKORPER ER IKKE TIL FOR Å SPISES!

Én kommentar

Regine

23.jan.2008 kl.22:40

Eg fikk alltid beskjed om at det var i skorpen proteinene låg og då ble vi stor og sterk;)Ellers er livet bra i Trondhjem?

Skriv en ny kommentar

hits