Bakermester Silje

I alle r har jeg trodd at genet som gir bakeevner har stoppet hos min bror, bakeren. Jeg har ikke helt hatt teken, eller jeg bare ikke har vrt veldig ihuga baker fordi han er litegranne flink. Men etter at jeg kom til Trondheim har jeg skjnt at jeg kanskje kan noe, bare det at jeg ikke har vrt i nrheten av min brors evner. Hvetebollene i hst skapte stor begeistring. Etter en lengre pause lagde jeg for noen dager siden rundstykker og skillingsboller (som skrevet om tidligere) og i gr klesset jeg til med to brd. De smaker ganske greit, men skorpen er ikke helt p topp enda. Men som jeg har skjnt i flere r allerede: SKORPER ER IKKE TIL FOR SPISES!

n kommentar

Regine

23.jan.2008 kl.22:40

Eg fikk alltid beskjed om at det var i skorpen proteinene lg og d ble vi stor og sterk;)Ellers er livet bra i Trondhjem?

Skriv en ny kommentar

hits