2008 - tanker om et etterhvert ikke akkurat nyfødt år

Da var vi egentlig godt inn i 2008, og jeg begynner å bli særdeles lei alle som fremdeles sier "Godt nyttår!". Jepp, har ikke sett dem siden 2007, meeeen... jeg er ikke en sånn som går rundt og sier sånt, og derfor syns jeg sånt er litt irriterende. Så vet dere det.

Jeg har begynt å føre dagbok! En type seriøs dagbok. Noe jeg aldri har gjort før. I hvertfall ikke like lenge. En hel uke har det holdt. Der føres opp små kommentarer om livet her i Trondheim, om jeg har gjort noe spesielt for eksempel. I går måtte jeg skrive at jeg hadde bakt rundstykker OG skillingsboller. En annen morsom aktivitet som behørig føres er laveste og høyeste målte temperatur på termometeret mitt, som jeg fikk til jul, per døgn.

I bloggen til Charlotte (http://pyselotte.blogspot.com) står det om nyttårsforsettet hennes om å tilbringe mer tid på skolen. Jeg har ikke kalt det et forsett (nettopp fordi, som Charlotte påpeker, forsetter er til for å brytes), men jeg skal også tilbringe mer tid på skolen. Måten jeg skal gjøre det på er å gå til og fra skolen med Trine Lise. Dette fører til mer tid på skolen fordi Trine Lise går engelsk og  vi ikke har sammenfallende forelesninger. Smart eller? :)

Forelesningene i "mitt fag" er ikke startet enda (de starter i morgen!), men forelesningene i Fortidens religioner er startet. Og det var faktisk ganske kjekt. Jeg tror dette kan bli et spennende semester, både med tanke på nordisken og religionen.

Ellers er planene mine for 2008 å finne et nytt sted å bo (med Guro og Trine Lise, fra sommern), dra på kretsleir med Haugaland og Rogaland på Fitjar og først av alt: gå på Jan Eggum konsert! :-D Jeg gleder meg masse. Det blir en topp helg, Anne kommer på besøk for å dra på Roverkongress (som jeg ikke skal på) og Eggum konsert. Supert!

Én kommentar

Sigrunn Aarseth

14.jan.2008 kl.20:45

Godt nytt år, med studier og alt det andre fra bakst til lesing av fag med mer........Morsomt å se at det yrer av liv rundt dere unge, og at dere er engasjerte, fortsett med det! Vi "gamle" er i gang med jobb etter herlig fri i jul - og nyttår, og en noe aktiv/stresset Per har fått bekkenlåsning - han lurer på om det har smittet på tvers av kjønnene. Jeg sier det er en straff for utmeldelse av NHF/LKB. Med tanke på skiturer som frister kommer han nok på bena snart!!Etter nydelige hvite dager her er det nå såpeglatt og svart og regn-surt!! Men livet kan nytes lell, på jobb og hjemme og uteHa en god vår!!Og til lykke med din broder og "svigerinne"

Skriv en ny kommentar

hits