Eksamenslesing 5

Nå er første universitetseksamen over (egentlig for to dager siden, men jeg har ikke helt fått satt meg ned til å skrive før nå), og jeg tror faktisk jeg står! Når jeg bare kommer meg hjem fra skolen skal det taes noen bilder som skal legges ut.

Nå sitter jeg her igjen på lesesalen og leser, denne gangen på norsk litteraturhistorie. Helt ærlig finnes det faktisk grenser for hvor interessant det er å lese om livet til hver norske forfatter altså! Syns Ibsen var grei, han hadde ikke et sånt superspennende liv, Bjørnson derimot var jo noe for seg selv. Han har bare tapt seg litt, i forhold til eksempelvis Ibsen. Når jeg først er inne på Ibsen, jeg leste Peer Gynt på et tog i Sveits, og plutselig kommer ei dame opp og sier: Peer Gynt, isn't that kind of abstract? (her må nevnes at verken jeg eller damen var supre i engelsk, damen var fra type Øst-Europa om jeg ikke husker feil.) Hvor rart er ikke det liksom? Å sitte på et tog i SVEITS og få kommentarer på at jeg leser "erkenorske" Peer Gynt, som jo bare er ca verdensberømt, men likevel!

I dag har jeg forresten fått to adventskalendre i posten, hvor supert er ikke det liksom? Min første sjokoladekalender faktisk, takket være to rimelig supre mennesker (bror og brors samboer). Noen har skjønt at sjokolade er et must i eksamenstida! VELDIG BRA! :-D
Også den gode gamle pakkekalenderen fra mamma, med særdeles mange store pakker på, noen som også egentlig fortjener et bilde. Det vil altså si at jeg til nå har lovet to bilder. Hm.. om jeg klarer å overholde det, lovet bilder fra Sveits også, de kom aldri, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

Nå skriker omtrent Alexander Kielland at han vil leses om. Minn meg på disse bildene da!

Én kommentar

Regine

06.des.2007 kl.16:17

BILDER BILDER BILDER ;)

Skriv en ny kommentar

hits