Legevakt

Da har jeg fått erfart (litt i hvertfall) legevakten i Trondheim. Kan ikke huske at jeg har vært på legevakten før (det må i så fall ha vært en del år siden..). Alle forberedte meg på at det nok ble venting, så jeg og Guro tok med oss pensumbøker (eller vi bare gikk ikke hjemom etter skolen, men dro rett til byen) og mat og drikke.
   Da vi kom ned på legevakten gikk vi inn, Guro rakk å se etter en stol og sette seg, så var jeg ute igjen. To minutter. Det må da være en slags rekord!

En ting som skuffet meg var at jeg ble dømt fordi jeg er student. Hva har det med saken å gjøre? Ja, det er mange studenter som har et meget høyt alkoholkonsum, ja, det er mange som i beruset tilstand skader seg og ikke husker hvordan etterpå. Men jeg kan ærlig talt ikke huske på at jeg har slått meg, om jeg skulle husket på hver gang jeg dultet borti et bord eller smelte en tå i et bord- eller stolbein kunne jeg ikke husket på så mye annet. (Ja, jeg er klumsete, eller kanskje noen ville sagt klæbb her...??)

Noe som jeg har fått med meg nå er da at legevakten ikke er noe man går til, man skal egentlig bare la være å ta kontakt med noe som kan minne om leger. Fysjom!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits