Tre måneder - vinter

Nå er det tre måneder siden jeg flyttet meg selv om alle tingene mine fra Fosse til Voll. I løpet av de tre månedene har jeg klart å rote og rydde og rote og rydde og rote og rydde og rote ganske masse, jeg har har klart å trykke enda flere ting inn på rommet mitt. Blant annet en haug med bøker, dvd-spiller, og min siste ervervelse: Norrøna Trollveggen buksen min. Den er kanskje det kuleste plagget jeg har. Og den er i tillegg ganske grei å ha, spesielt nå som det på en måte er blitt vinter. Det er masse snø og greier, som nå er begynt å bli litt søle, og fryst til is og litt sånn stasj.

I løpet av tre måneder har jeg klart å "eie" tre ulike pc'er, den jeg kom opp med (som egentlig var pappa sin, og som han nå har fått tilbake), en pc jeg kjøpte via nett fra Lefdal. Den jeg kjøpte hos Lefdal var bare tåpelig og ville ikke leve, skjermen i hvertfall prøvde å gjøre kål på seg selv cirka to ganger om dagen. Så den måtte byttes. Så da fikk jeg etter litt om og men er liten søt maskin. Det er ganske mange på forelesning som misunner pc'en min ja. haha!

Det er egentlig ganske masse jeg har gjort i løpet av tre måneder. For eksempel har jeg besøk mange steder som begynner på S; Sveits (land da!), Selbu og Stjørdal. Vært på Gisle Børge Styve og Heine Totland konsert på Samfundet, under UKA. Drukket avsindig mye varm sjokolade og solbærtoddy. Deltatt i en golfturnering, som jeg forøvrig ikke tapte, og en korpskonkurranse med korpset mitt, Bispehaugen, som vi vant. Sjekk ut siden vår da! www.bispehaugen.no

Nidarosdomen har jeg besøkt to ganger, sist på søndag. Studentgudstjeneste hvor studentkoret AKS sang, og da måtte jeg jo ta turen, Trine Lise synger i AKS. Og det var ikke en dum tur til kirka, der møtte jeg en speider (to faktisk) som jeg gikk på kirkekaffe med, og en italiener (som Trine Lise bor med) som jeg skal hjelpe å lære norsk. Kult?

Nå er det straks gruppeøving med Bispehaugen, det er konsert 30. november. Kom kom!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits