Trøtt

Jeg så på bloggen min i dag og tenkte "STEIKE! det er jaggu lenge siden jeg skrev noe her, gitt!"
     Siden sushi, kebab og ølsmaking for halvannen uke siden har jeg spist middag hos Martin, spist middag på hotell, spist middag hos tante Sol med mamma, hatt besøk av Christine (som hadde gått til Trondheim), spist middag hos Håkon, vært på seminar i Selbu, sjonglert litt, fått jobb og ryddet rommet. 
Som noen kanskje skjønner er mat en ganske så viktig ingrediens i mitt liv. Selbu er forresten en øde plass, spesielt Hyttbakken i Selbu (der ligger en skole), jeg har omtrent aldri følt meg så fortapt når jeg har gått av en buss før, som jeg gjorde på lørdag da jeg tok bussen helt alene til Selbu. 
   En ting som er ganske så morsom er om noen finner på å spørre hvor jeg har fått jobb, da kan jeg svare "nei, du vet.. NTNU."

Det er nå forresten bare litt over ti timer til taxien min kommer. Jeg reiser nemlig til Sveits, om jeg rekker flyet på Gardermoen til Zürich da. På Gardermoen har jeg faktisk så mye som 25 minutter fra jeg skal lande til neste fly letter. Morsomt? Tja.. Har vært ute for artigere ting, gitt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits