Trondheim

Da var jeg plassert og oppakket i Trondheim. Voll Studentby er destinasjonen. Oppgang L, rom 12 for de mer interesserte. Rommet mitt er ikke stort, 12kvm, men har fått inn mer enn nok ting. Eneste stedet jeg ikke har plass nok er kjøkkenet, ett kjøkkenskap er da altfor lite for alt kjøkkenutstyret mitt. Derfor har jeg litt panner og el-ting på rommet mitt, og det jeg har pakket bort i boden. Jeg er forøvrig den som har utnyttet boden mest, det er ganske fascinerende egentlig. Nå er forresten kassen med tørrvarer, som mel og sukker, plassert ganske høyt, oppå to andre kasser, så jeg trenger nesten ikke bøye meg for å nå ned!
      Et annet problem som har dukket opp er at garderobeskapet mitt er høyt, altfor høyt. Jeg har allerede klart å "miste" et verktøysett oppå skapet, så jeg søker egentlig en høy kar som kan hjelpe meg å ta det ned igjen. Noen?

For de som tror at jeg snakker med meg selv; Nehei! Jeg snakker med det nyinnkjøpte bambusskuddet som står i vinduskarmen!

For de som lurer på hvordan det er å komme seg til byen, så går det kjapt. Problemet er bare at det tar mye lenger tid hjem igjen, da er det nemlig omtrent bare oppover, oppover og oppover. Jeg har nemlig syklet til byen med Thomas i dag, skulle egentlig til Dragvoll (skolen) også, men det orket jeg faktisk ikke etter å ha syklet til og fra sentrum. Den turen har jeg nå spart til i morgen.

I morgen er en dag jeg gleder meg litt til, da er det nemlig Brann-Rosenborg, "dessverre" hjemme for Brann, ellers hadde jeg vært å se på Lerkendal i morgen. Jeg har opplevd Bergen mange ganger i dagene før en kamp mot Rosenborg, nå håper jeg å se hvordan det hele fortoner seg i Trondheim.
                         HEIA BRANN!

Bilder fra rommet mitt og utvendig på Voll kommer kanskje etterhvert. I løpet av studietiden skal jeg i hvertfall klare å få tatt noen bilder av byen (siden planen akkurat nå er å være her i fem år).

God morgen, god formiddag, god ettermiddag, god kveld og god natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits